Vezi Anexa A-Explicația măsurilor financiare non-GAAP.

A continuat

Pentru a promova eforturile educaționale către comunitatea medicală, Medscape, resursa WebMD pentru profesioniștii din domeniul sănătății, a lansat un Centru de resurse ACA pentru a ajuta furnizorii de servicii medicale să înțeleagă modul în care noile cerințe ACA le vor afecta practica. Centrul include, de asemenea, resurse de educație pentru pacienți, precum și videoclipuri, articole de jurnal, prezentări de diapozitive și comentarii video experți pentru a ajuta profesioniștii din domeniul sănătății să navigheze în schimbările așteptate cu reforma sănătății.

Pe măsură ce 1 octombrie 2013, piatra de hotar pentru deschiderea pieței asigurărilor de sănătate se apropie, WebMD va continua să-și evolueze conținutul și instrumentele. Unul dintre acestea este Consultantul pentru asigurări de sănătate, care le permite consumatorilor să exploreze diferite scenarii de acoperire a asigurărilor de sănătate și să identifice ce tip de plan de asigurare este cel mai potrivit pentru nevoile lor de sănătate și demografice. Instrumente ca acesta sunt esențiale, având în vedere un sondaj recent care arată că 85 la sută dintre americani nu au idee cum vor diferi noile planuri de sănătate între ele.[3]

Centrul de reformă a asistenței medicale WebMD poate fi accesat la webmd.com/myhealthcare, iar Centrul de resurse Medscape ACA este disponibil pentru medici la medscape.com/resource/aca.  

Despre WebMD

WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) este furnizorul principal de servicii de informații despre sănătate, care deservește consumatorii, medicii, profesioniștii din domeniul sănătății, angajatorii și planurile de sănătate prin portalurile noastre online publice și private, platformele mobile și publicațiile axate pe sănătate.

Rețeaua de sănătate WebMD include WebMD Health, Medscape, MedicineNet, eMedicineHealth, RxList, theheart.org, Medscape Education și alte site-uri WebMD deținute.

Toate declarațiile conținute în acest comunicat de presă, altele decât declarațiile de fapt istoric, sunt declarații prospective, inclusiv cele privind: așteptările noastre cu privire la oportunitățile de piață și capacitatea noastră de a le valorifica; și beneficiile așteptate de la noile produse sau servicii. Aceste declarații vorbesc numai de la data acestui comunicat de presă și se bazează pe planurile și așteptările noastre actuale și implică riscuri și incertitudini care ar putea determina ca evenimentele sau rezultatele reale viitoare să fie diferite de cele descrise sau implicate în astfel de perspective prospective. declarații. Aceste riscuri și incertitudini le includ pe cele legate de: acceptarea de piață a produselor și serviciilor noastre; relații cu clienții și partenerii strategici; și schimbări în condițiile economice, politice sau de reglementare sau alte tendințe care afectează industria sănătății, internetul și tehnologia informației. Mai multe informații despre aceste aspecte pot fi găsite în documentele noastre Securities and Exchange Commission .

A continuat

[1] Sondaj online WebMD, 2012, bază: 3.566 de utilizatori.

[2] Iulie 2013 Sondajul WebMD utilizator, Baza 2.000 de utilizatori. De acord cu TTB)

[3] Sondaj Healthpocket.com, aprilie 2013

SURSA WebMD Health Corp.

Știri furnizate de Acquire Media

Achiziționați Media

Descărcați PDF

NEW YORK, 20 feb. 2014 /PRNewswire/ — WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD), principala sursă de informații despre sănătate, a anunțat astăzi rezultate financiare pentru al patrulea trimestru și pentru întregul an pentru 2013, care sunt în concordanță cu rezultatele preliminare anunțate pe 10 februarie 2014.

"Rezultatele din al patrulea trimestru și din anul 2013 ale WebMD au reflectat un mediu macro îmbunătățit, progresul nostru continuu în a deveni o companie mai eficientă și mai centrată pe clienți și o consolidare a activității noastre de bază de publicitate și sponsorizare," a spus David Schlanger, director executiv, WebMD.  "Ne așteptăm ca creșterea să continue în 2014, pe măsură ce vom introduce produse și servicii noi. Privind în perspectivă, investim în oportunități de creștere pe termen mai lung care valorifică marca WebMD, audiența și platforma lider în industrie, ceea ce ar trebui să ne permită să ne extindem pe noi piețe și să realizăm noi fluxuri de venituri."

Repere financiarePentru cele trei luni încheiate la 31 decembrie 2013:

Veniturile au fost de 146,3 milioane USD față de 132,7 milioane USD în perioada anului precedent, o creștere de 10%. Veniturile din publicitatea și sponsorizarea portalului public au fost de 124,4 milioane USD față de 112,3 milioane USD în perioada anului precedent. Veniturile din serviciile de portal privat au fost de 21,9 milioane USD în comparație cu 20,5 milioane USD în perioada anului precedent.

Câștigurile înainte de dobânzi, impozite, alte elemente fără numerar ("EBITDA ajustat") a fost de 40,6 milioane USD față de 30,0 milioane USD în perioada anului precedent, o creștere de 35%.

Venitul net a fost de 10,8 milioane USD sau 0,25 $ pe acțiune diluată, comparativ cu pierderea netă de (6,1) milioane $ sau (0,12) $ pe acțiune diluată în perioada anului precedent. În perioada curentă, venitul net ar fi fost 11,8 milioane USD, sau 0,27 USD pe acțiune diluată, fără efectul unei pierderi după impozitare pe bancnotele convertibile de 1,0 milioane USD. În perioada anterioară, pierderea netă ar fi reprezentat un venit net de 4,1 milioane USD sau 0,08 USD pe acțiune diluată, fără efectul unei cheltuieli de restructurare după impozitare de 5,5 milioane USD și a unei compensații de evaluare a impozitului pe venit fără numerar de 4,7 milioane USD.

Pentru cele douăsprezece luni încheiate la 31 decembrie 2013:

Veniturile au fost de 515,3 milioane USD față de 469,9 milioane USD în perioada anului precedent, o creștere de 10%. Veniturile din publicitatea și sponsorizarea portalului public au fost de 433,2 milioane USD față de 391,3 milioane USD în perioada anului precedent. Veniturile din serviciile de portal privat au fost de 82,1 milioane USD în comparație cu 78,5 milioane USD în perioada anului precedent.

EBITDA ajustat a fost de 122,9 milioane USD față de 73,1 milioane USD în perioada anului precedent, o creștere de 68%.

Venitul net a fost de 15,1 milioane USD sau 0,31 USD pe acțiune diluată, comparativ cu pierderea netă de (20,3) milioane $ sau (0,40) $ pe acțiune diluată în perioada anului precedent. În perioada curentă, venitul net ar fi fost de 18,9 milioane USD, sau 0,39 USD pe acțiune diluată, fără efectul unei pierderi după impozitare asupra bancnotelor convertibile de 3,0 milioane USD și a cheltuielilor după taxă de concediere de 0,8 milioane USD. În perioada anterioară, pierderea netă ar fi fost (10,6) milioane $ sau (0,21) $ pe acțiune diluată, fără efectul unui câștig după impozitare asupra investițiilor de 5,2 milioane USD, cheltuieli de restructurare după impozitare de 5,5 milioane USD, deducere de evaluare a impozitului pe venit în numerar de 4,7 milioane USD, cheltuieli de compensare după impozitare pe acțiuni legate de renunțarea voluntară a opțiunilor în valoare de 5,8 milioane USD, cheltuieli de despăgubire după impozitare de 1,6 milioane USD și venit după impozitare din activități întrerupte de 2,7 milioane USD.

Repere din trafic

Repere ale bilanţuluiÎn timpul celui de-al patrulea trimestru, WebMD a primit venituri nete de 291,8 milioane USD în numerar la emiterea a 300 milioane dolari cu o sumă totală a principalului de 1,50% Note convertibile cu scadență în 2020. În timpul celui de-al patrulea trimestru, WebMD a folosit: 211,3 milioane USD în numerar pentru a-și răscumpăra aproximativ 6,5 milioane de acțiuni. stoc comun; și 48,6 milioane USD în numerar pentru a răscumpăra 47,8 milioane USD sumă principală a titlurilor sale convertibile de 2,25% scadente în 2016.

La 31 decembrie 2013, WebMD avea: aproximativ 825 milioane USD în numerar și echivalente de numerar; 952,2 milioane USD în valoare totală principală a bancnotelor convertibile în circulație; și aproximativ 40,3 milioane de acțiuni din acțiunile sale ordinare în circulație (inclusiv aproximativ 1,2 milioane de acțiuni neavizate ale acțiunilor restricționate).

Începând de astăzi, WebMD are disponibilă în prezent aproximativ 70 de milioane USD pentru răscumpărare în programul său autorizat de răscumpărare de acțiuni.

Îndrumarea financiarăÎndrumările financiare ale WebMD furnizate astăzi sunt în concordanță cu perspectivele preliminare pentru 2014 furnizate în comunicatul nostru de presă din 10 februarie 2014.

Pentru primul trimestru al anului 2014:

Veniturile sunt de așteptat să fie de aproximativ 130 de milioane de dolari până la 133 de milioane de dolari, o creștere de aproximativ 15% până la 18% față de perioada anului precedent.

EBITDA ajustat este de așteptat să fie de aproximativ 28,5 milioane USD până la 30,5 milioane USD, o creștere de aproximativ 34% până la 43% față de perioada anului precedent.

Venitul net ca procent din venituri este de așteptat să fie de aproximativ 3% până la 4%.

Pentru întregul an 2014:

Veniturile sunt de așteptat să fie de aproximativ 545 milioane USD și 575 milioane USD, o creștere de aproximativ 6% până la 12% față de anul precedent. Aproximativ 450-475 milioane USD din venituri sunt de așteptat să provină din publicitate și sponsorizare pe portaluri publice și 95-100 milioane USD din venituri din serviciile de portal privat.

EBITDA ajustat este de așteptat să fie de aproximativ 140-155 milioane USD, o creștere de aproximativ 14% până la 26% față de anul precedent.

Venitul net este de așteptat să fie de aproximativ 27 de milioane de dolari până la 39 de milioane de dolari.

Un program care rezumă îndrumările financiare ale Companiei este atașat acestui comunicat de presă.

Conferință telefonică pentru analiști și investitoriWebMD va susține o conferință telefonică cu investitori și analiști astăzi la 4:45 p.m. (Eastern). Apelul poate fi accesat la www.wbmd.com (în secțiunea Relații cu investitorii). O reluare a webcast-ului audio va fi disponibilă la aceeași adresă web.

Despre WebMD  WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) este furnizorul principal de servicii de informații despre sănătate, deservind consumatorii, medicii, profesioniștii din domeniul sănătății, angajatorii și planurile de sănătate prin portalurile noastre online publice și private, platformele mobile și publicațiile axate pe sănătate.

Rețeaua de sănătate WebMD include WebMD Health, Medscape, MedicineNet, eMedicineHealth, RxList, theheart.org, Medscape Education și alte site-uri WebMD deținute.

****************************

Toate declarațiile conținute în acest comunicat de presă și în conferința telefonică aferentă analiștilor și investitorilor, altele decât declarațiile de fapt istoric, sunt declarații prospective, inclusiv cele referitoare la:   îndrumări privind rezultatele noastre financiare viitoare și alte proiecții sau măsuri ale performanței noastre viitoare; oportunități de piață și capacitatea noastră de a le valorifica; și beneficiile așteptate din contractele noi sau așteptate cu clienții, produse sau servicii noi sau actualizate și din alte surse potențiale de venituri suplimentare. Aceste declarații vorbesc numai de la data acestui comunicat de presă, se bazează pe planurile și așteptările noastre actuale și implică riscuri și incertitudini care ar putea face ca evenimentele sau rezultatele reale viitoare să fie diferite de cele descrise sau implicate în astfel de declarații prospective. . Aceste riscuri și incertitudini le includ pe cele legate de: acceptarea de piață a produselor și serviciilor noastre; relațiile noastre cu clienții și alți factori care afectează utilizarea produselor și serviciilor noastre, inclusiv aspectele de reglementare care le afectează produsele; capacitatea noastră de a implementa cu succes modificări la, printre altele, ofertele noastre de produse și servicii, planurile de alocare a capitalului și structura costurilor; capacitatea noastră de a atrage și reține personal calificat; și schimbări în condițiile economice, politice sau de reglementare sau alte tendințe care afectează industria sănătății, internetul și tehnologia informației. Mai multe informații despre aceste chestiuni pot fi găsite în dosarele noastre Securities and Exchange Commission și acest comunicat de presă este destinat să fie citit împreună cu informațiile conținute în aceste dosare. Cu excepția cazurilor cerute de legea sau reglementările aplicabile, nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza declarațiile noastre prospective pentru a reflecta evenimente sau circumstanțe viitoare.

************************************

Acest comunicat de presă și tabelele însoțitoare includ atât măsuri financiare în conformitate cu principiile contabile prospect dianol general acceptate în Statele Unite ale Americii sau GAAP, cât și anumite măsuri financiare non-GAAP. Tabelele atașate acestui comunicat de presă includ reconcilieri ale acestor măsuri financiare non-GAAP cu măsurile financiare GAAP. În plus, un "Explicația măsurilor financiare non-GAAP" este atașat la acest comunicat de presă ca Anexă A. 

****************************

WebMD®, Medscape®, CME Circle®, Medpulse®, eMedicine®, MedicineNet®, theheart.org® și RxList® se numără printre mărcile comerciale ale WebMD Health Corp. sau ale subsidiarelor sale.

WEBMD HEALTH CORP.

SITUAȚII CONSOLIDATE DE OPERAȚIUNI

 (În mii, cu excepția datelor pe acțiune, neauditate)

             
   

Trei luni încheiate

 

Anii S-au Incheiat

   

31 decembrie,

 

31 decembrie,

   

2013

 

2012

 

2013

 

2012

                 

Venituri

 

      146.277 USD

 

        132.738 USD

 

      515.293 USD

 

      469.866 USD

Costul operațiunilor

 

57.763

 

55.352

 

209.740

 

216.361

Vânzări și marketing

 

33.081

 

32.598

 

127.997

 

127.659

General și administrativ

 

22.715

 

23.767

 

93.220

 

97.618

Depreciere și amortizare

 

6.566

 

8.248

 

26.606

 

28.399

Veniturile din dobânzi

 

22

 

22

 

76

 

86

Cheltuiala cu dobanda

 

5.329

 

5.834

 

22.826

 

23.334

Pierdere la bancnotele convertibile

 

1.575

 

 

4.871

 

Câștig din investiții

 

 

 

 

8.074

Restructurare

 

 

7.579

 

 

7.579

Alte cheltuieli

 

 

 

1.353

 

2.297

Venituri (pierderi) din operațiunile continue înainte de venituri

           
 

prevedere fiscală (beneficiu)

 

19.270

 

(618)

 

28.756

 

(25.221)

 

Proviziune de impozit pe venit (beneficiu)

 

8.458

 

5.470

 

13.640

 

(2.134)

Venituri (pierderi) din operațiunile continue

 

10.812

 

(6.088)

 

15.116

 

(23.087)

 

Venituri din activități întrerupte, net de impozit

 

 

 

 

2.743

Venit net (pierdere)

 

        10.812 USD

 

$           (6.088)

 

        15.116 USD

 

$        (20.344)

                 

Venit de bază (pierdere) pe acțiune comună:

               
 

Venituri (pierderi) din operațiunile continue

 

            0,27 USD

 

$             (0,12)

 

            0,32 USD

 

$            (0,45)

 

Venituri din activități întrerupte

 

 

 

 

0,05

Venit net (pierdere)

 

            0,27 USD

 

$             (0,12)

 

            0,32 USD

 

$            (0,40)

                 

Venitul (pierderea) diluat pe acțiune ordinară (a):

               
 

Venituri (pierderi) din operațiunile continue

 

            0,25 USD

 

$             (0,12)

 

            0,31 USD

 

$            (0,45)

 

Venituri din activități întrerupte

 

 

 

 

0,05

Venit net (pierdere)

 

            0,25 USD

 

$             (0,12)

 

            0,31 USD

 

$            (0,40)

                 

Media ponderată a acțiunilor în circulație utilizate în 

               
 

calcularea venitului (pierderii) pe acțiune ordinară: 

               
 

De bază

 

40.457

 

49.041

 

46.830

 

50.862

 

Diluat

 

44.872

 

49.041

 

48.398

 

50.862

   

(A)

 Vedeți mai jos graficul venitului net (pierderii) pe acțiune comună.

WEBMD HEALTH CORP.

INFORMAȚII FINANCIARE SUPLIMENTARE CONSOLIDATE

 (În mii, neauditat)

                   
               
     

Trei luni încheiate

 

Anii S-au Incheiat

     

31 decembrie,

 

31 decembrie,

     

2013

 

2012

 

2013

 

2012

Venituri

               
 

Publicitate și sponsorizare prin portal public

 

     124.353 USD

 

     112.257 USD

 

     433.182 USD

 

     391.339 USD

 

Servicii de portal privat

 

21.924

 

20.481

 

82.111

 

78.527

     

     146.277 USD

 

     132.738 USD

 

     515.293 USD

 

     469.866 USD

                   

Câștiguri înainte de dobândă, impozite, fără numerar

               
 

 și alte articole ("EBITDA ajustat") (A)

 

       40.636 USD

 

       30.049 USD

 

     122.886 USD

 

       73.149 USD

                   

Dobânzi, impozite, alte elemente care nu sunt în numerar  (b)

               
 

Veniturile din dobânzi

 

22

 

22

 

76

 

86

 

Cheltuiala cu dobanda

 

(5.329)

 

(5.834)

 

(22.826)

 

(23.334)

 

Impozit (provizionare) beneficiu

 

(8.458)

 

(5.470)

 

(13.640)

 

2.134

 

Depreciere și amortizare 

 

(6.566)

 

(8.248)

 

(26.606)

 

(28.399)

 

Compensație fără numerar pe acțiuni

 

(7.918)

 

(9.028)

 

(38.550)

 

(44.921)

 

Pierdere la bancnotele convertibile

 

(1.575)

 

 

(4.871)

 

 

Câștig din investiții

 

 

 

 

8.074

 

Restructurare

 

 

(7.579)

 

 

(7.579)

 

Alte cheltuieli

 

 

 

(1.353)

 

(2.297)

Venituri (pierderi) din operațiunile continue

 

10.812

 

(6.088)

 

15.116

 

(23.087)

 

 Venituri din activități întrerupte, net de impozit 

 

 

 

 

2.743

 Venit net (pierdere) 

 

       10.812 USD

 

$        (6.088)

 

       15.116 USD

 

$      (20.344)

                   

(A)

Vezi Anexa A-Explicația măsurilor financiare non-GAAP.

(b)

Reconcilierea EBITDA ajustat cu venitul net (pierderea).